Onze Merken

Hieronder een aantal van de merken die ik in mijn instituut gebruik.
Om tot de best mogelijke resultaten te komen werk ik vanzelfsprekend enkel met top-producten.

Body & Bess

Veel mensen hebben last van huidproblemen. Hoeveel last je daarvan hebt, hangt af van de ernst van het probleem en de gevoeligheid van je huid. Het Belgische merk Body&Bess heeft op basis van frambozenpitolie een huidverzorgingslijn ontwikkeld.

Pro Nails

Exclusieve producten voor nagel professionals. Pronails, de partner voor nagelsalons. Pronails heeft alle luxeproducten voor hand- en voetverzorging. 40 jaar ProNails, dat is 40 jaar toonaangevende innovaties, 40 jaar expertise in nagel-, hand- en voetverzorging, 40 jaar trendsettende kleuren, en 40 jaar gedreven professionals met een passie voor beauty!

Alessandro

Alessandro International biedt complete producten en verzorgingslijnen voor handen, nagels en voeten en exclusief professioneel gereedschap, dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Ook regelmatige primeurs en door de actuele modetrends geïnspireerde looks staan in de focus van de Alessandro filosofie, de vrouwen op deze aarde enkel het beste te willen bieden.

Footlogix

Footlogix is het eerste en enige pediceutical voetverzorgingslijn met innovatieve producten die snelle en effectieve resultaten opleveren.
Footlogix stelt professionals in staat om pedicures naar een nieuwe standaard van uitmuntendheid te tillen. Producten zijn gebruiksvriendelijk, sterk geconcentreerd en kosteneffectief. Footlogix zet zich in voor voortdurende ondersteuning door middel van superieure educatieve diensten.

Depilève

Depilève heeft ruim 30 jaar ervaring en één van de grootste en meest toonaangevende ontharingsmerken wereldwijd. Depilève biedt voor ieder huidtype en elke lichaamszone een geschikte hars. Door het uitgebreide aanbod voor- en nazorgproducten geniet u niet alleen in het instituut van een complete behandeling maar kan u ook thuis uw huid de juiste zorg bieden en de resultaten van uw ontharing verlengen.

Contact

Pure Skin - Beauty Bar:
Hovesteenseweg 6
2450 Meerhout

Telefoon:
0498 50 03 67

E-mail: info@pureskin-beautybar.be